Характерът на кучето според зодията му – втора част

 • Везни (винаги подготвени) – кучетата от зодия Везни без проблем биха могли да живеят и с други кучета, но със сигурност ще ги респектират. Нещо повече, представителите на зодията обичат да са в центъра на вниманието. И понеже те винаги се стремят да бъдат ‘най-добрите’ в очите на стопаните си, тези кучета без колебание ще изпълнят всяка команда. Запомнете – показвайте им колко много ги обичате и те ще ви отвръщат със същото!

 • Скорпион (силното и независимо куче) – това, с което се характеризират кучетата от зодия Скорпион е техният изключително силен характер. Те нямат стопанин, защото те самите са си господари. Това куче може да бъде или най-добрият приятел на човека, или неговия най-лош кошмар. По характер тези кучета са злопаметни и не забравят, когато даден човек не се е отнасял добре с тях.

 • Стрелец (‘сложният характер’) – това, което несъмнено отличава кучето Стрелец от всяко друго е факта, че ще ви е трудно да се справяте с него. Стопаните на кучетата от тази зодия със сигурност са си задавали поне веднъж въпроса ‘дали това куче не е сбъркано’! Но точно в това се крие и чарът им! Активни и жизнерадостни кучета, които имат нужда от по-продължителни разходки. Представителите на зодията могат да се похвалят със завидно здраве в сравнение с кучетата от останалите зодии.

  голямо куче

 • Козирог (послушното куче) – кучетата от тази зодия без проблем изпълняват зададените им команди, но имайте предвид, че понякога им трябва малко повече време, за да свикнат. Представителите на зодията са много красиви и магнетични така, че не се учудвайте, когато непознат се спре, за да се порадва на домашния ви любимец. Склонни са към депресия ако им показвате по неподходящ начин, че не се справят добре в дадено нещо. Запомнете – това са едни от най-послушните кучета, които някога бихте могли да имате!

  куче

 • Водолей (най-добрият приятел) – всички сме чували, че ‘Кучето е най-добрият приятел на човека’ – да, това важи с пълна сила за представителите на зодия Водолей. Любопитни кучета, които изучават навиците на стопаните си и се разбират изключително добре с други кучета. Също така са перфектната компания за развлечение, с която никога няма да скучаете! Спокойно куче, на което със сигурност ще се радвате, ако го имате в дома си.

  куче и човек

 • Риби (щастливото куче) – на моменти действат непредсказуемо, а понякога стопаните им остават с впечатлението, че любимецът им няма представа какво прави. Характерна черта на кучетата от зодия Риби е огромното им желание да се харесат на стопаните. Много активни и игриви кучета, които ще направят всичко възможно, за да бъдат подобаващо оценени. В по-голямата си част, представителите на зодията обичат морето и не биха пропуснали възможност да се намокрят…обратно към първа част