ФБР разсекрети документи със шокиращо съдържание!

Разсекретените документи на ФБР гласят: „…част от диска е предназначен за екипажа, другите части се управляват дистанционно, а телата на посетителите и на кораба им автоматично се материализират при досег с вибрационната честота на плътната материя... „

Много правителства по цялата планета започват да смятат, че обществото има право да знае дали сме сами във Вселената. Всъщност, обществото никога не е било по-близо до тази информация, след като много на брой военни офицери, правителствени лица и астронавти говорят открито за съществуването на извънземни същества и кораби.

извънземни посетители

Сред всички правителства, смята се, че Американското правителство има най-много покрита информация, която трябва да бъде разкрита. Кандидатът за президент Хилъри Клинтън твърдеше, че ако бъде избрана за президент ще разкрие всички секретни документи свързани с извънземен живот и ще разнищи до дъно феномена НЛО.

Джон Подеста, дясната ръка на президента Обама, твърди, че най-големият му провал бил неспособността да разсекрети изцяло НЛО файловете и, че времето, в което тази завеса е трябвало да бъде вдигната е минало отдавна. Той продължава твърдейки, че имат информация от първоизточника, като информацията за въпросните феномени е изключително обемна, като само липсва информация за произхода на феномена.

Въпреки сериозните опити да се разсекрети въпросната информация, правителството на САЩ продължава да защитава тезата, че нямат и не са имали контакт със същества от други планети и няма информация за въпросните феномени.

За щастие, други правителства расекретиха документи свързани с НЛО феномена, което от своя страна показва тяхната заинтересованост по въпроса от дълги години. Но не само правителства разкриват секретни документи. По същия път са тръгнали и някои агенции като ФБР, НСА (национална агенция по сигурността) и ЦРУ като разкриват документи на същата тема.

разсекретени документи

Оригиналните документ разкрити от ФБР могат да бъдат разгледани на официалния сайта на агенцията – fbi.gov/UFO 

На вашето внимание ще изложим някои от тези документи. Писмо предназначено за директора на ФБР във Вашингтон изпратено от офиса им в Сан Франциско. На страница 21 и 22 откриваме следното:

  • част от диска е предназначен за пасажери, другата част се управлява дистанционно
  • мисията им е миротворна, посетителите обмислят да се установят на нашата планета
  • посетителите са човекоподобни, но много по-високи
  • дискът излъчва някакъв вид непозната за нас енергия
  • те не идват от друга планета, поне не от такова място каквото ние си го представяме, а от етерна планета, която взаимодейства с нашата, но ние не сме способни да я възприемем визуално
  • телата и корабите на посетителите автоматично се материализират при взаимодействието си с вибрационната честота на плътната материя
  • те могат да се върнат в етера, когато пожелаят и да станат невидими за нас без да оставят никакви следи

Това е само един малък откъс от многото разкрити документи, които описват в детайли посещенията на същества от други светове.

И все пак много неща остават загадка. Въпреки многото детайли, разкритите документи поставят и много въпроси.

Д-р Едгар Мичъл, астронавт от Аполо 14 твърди – „да, има открит катастрофирал космически кораб, в който бяха открити тела на извънземни същества. Не сме сами във вселената, те идват тук от много много години!