Разсекретени документи на ФБР с шокиращо съдържание!

Част от разсекретените документи на ФБР гласят: ‘…част от диска е предназначен за екипажа, другите части се управляват дистанционно, а телата на посетителите и на кораба им автоматично се материализират при досег с вибрационната честота на плътната материя...’

Много правителства по цялата планета смятат, че обществото има право да знае дали сме сами във Вселената. Всъщност, обществото никога не е било по-близо до тази информация, след като много на брой военни офицери, правителствени лица и астронавти говорят открито за съществуването на извънземни същества и кораби.

Кадър от филма ‘Прометей’космически кораб конспирация

Смята се, че сред всички правителства това на САЩ има най-много секретна информация, която трябва да бъде разкрита. Бившият кандидат за президент Хилъри Клинтън твърдеше, че ако бъде избрана ще разкрие всички секретни документи, свързани с извънземен живот и ще разнищи до дъно феномена НЛО. За съжаление на поста застана нейният опонент Доналд Тръмп.

Джон Подеста, дясната ръка на 44-тия президент Барак Обама, твърди, че най-големият му провал бил неспособността да разсекрети изцяло НЛО файловете и че времето, в което тази завеса е трябвало да бъде вдигната, е минало отдавна. Той продължава твърдейки, че разполагат с обемна информация за феномена директно от ‘първоизточника’, но липсват данни за неговия произход.

Въпреки сериозните опити да се разсекрети въпросната информация, правителството на САЩ продължава да защитава тезата, че нямат и не са имали контакт със същества от други планети и няма информация за въпросните феномени.

За щастие, други правителства расекретиха документи свързани с НЛО феномена, което от своя страна показва тяхната заинтересованост по въпроса от дълги години. Но не само правителства разкриват секретни документи. По същия път са тръгнали и някои агенции като ФБР, НСА (национална агенция по сигурността) и ЦРУ като разкриват документи на същата тема.

Страница от разсекретен документ на ФБРразсекретени документи ФБР

Оригиналните документи, разкрити от ФБР, могат да бъдат разгледани на официалния сайта на агенцията – fbi.gov/UFO

В писмо предназначено за директора на ФБР във Вашингтон, изпратено от офиса им в Сан Франциско, има следната информация:

  • част от диска е предназначен за пасажери, другата част се управлява дистанционно
  • мисията им е миротворна, посетителите обмислят да се установят на нашата планета
  • посетителите са човекоподобни, но много по-високи
  • дискът излъчва някакъв вид непозната за нас енергия
  • те не идват от друга планета, поне не от такова място каквото ние си го представяме, а от етерна планета, която взаимодейства с нашата, но ние не сме способни да я възприемем визуално
  • телата и корабите на посетителите автоматично се материализират при взаимодействието си с вибрационната честота на плътната материя
  • те могат да се върнат в етера, когато пожелаят и да станат невидими за нас без да оставят никакви следи

Това е само един малък откъс от многото разкрити документи, които описват в детайли посещенията на същества от други светове.

И все пак много неща остават загадка. Въпреки многото детайли, разкритите документи поставят и много въпроси.

Доктор Едгар Мичъл, астронавт от Аполо 14 твърди:

‘Да, има открит катастрофирал космически кораб, в който бяха намерени тела на извънземни същества. Не сме сами във Вселената, те идват тук от много много години!’