Разсекретени документи на ФБР с шокиращо съдържание!

Част от разсекретените документи на ФБР гласят: ‘…част от диска е предназначен за екипажа, другите части се управляват дистанционно, а телата на посетителите и на кораба им автоматично се материализират при досег с вибрационната честота на плътната материя...’

Много правителства по цялата планета смятат, че обществото има право да знае дали сме сами във Вселената. Всъщност, обществото никога не е било по-близо до тази информация, след като много на брой военни офицери, правителствени лица и астронавти говорят открито за съществуването на извънземни същества и кораби.

Кадър от филма ‘Прометей’извънземни посетители

Смята се, че сред всички правителства това на САЩ има най-много секретна информация, която трябва да бъде разкрита. Бившият кандидат за президент Хилъри Клинтън твърдеше, че ако бъде избрана ще разкрие всички секретни документи, свързани с извънземен живот и ще разнищи до дъно феномена НЛО. За съжаление на поста застана нейният опонент Доналд Тръмп.

Джон Подеста, дясната ръка на 44-тия президент Барак Обама, твърди, че най-големият му провал бил неспособността да разсекрети изцяло НЛО файловете и че времето, в което тази завеса е трябвало да бъде вдигната, е минало отдавна. Той продължава твърдейки, че разполагат с обемна информация за феномена директно от ‘първоизточника’, но липсват данни за неговия произход.

Кадър от филма ‘Прометей’космически кораб

Въпреки сериозните опити да се разсекрети въпросната информация, правителството на САЩ продължава да защитава тезата, че нямат и не са имали контакт със същества от други планети и няма информация за въпросните феномени.

За щастие, други правителства расекретиха документи свързани с НЛО феномена, което от своя страна показва тяхната заинтересованост по въпроса от дълги години. Но не само правителства разкриват секретни документи. По същия път са тръгнали и някои агенции като ФБР, НСА (национална агенция по сигурността) и ЦРУ като разкриват документи на същата тема.

Страница от разсекретен документ на ФБРразсекретени документи

Оригиналните документи, разкрити от ФБР, могат да бъдат разгледани на официалния сайта на агенцията – fbi.gov/UFO

В писмо предназначено за директора на ФБР във Вашингтон, изпратено от офиса им в Сан Франциско, има следната информация:

  • част от диска е предназначен за пасажери, другата част се управлява дистанционно
  • мисията им е миротворна, посетителите обмислят да се установят на нашата планета
  • посетителите са човекоподобни, но много по-високи
  • дискът излъчва някакъв вид непозната за нас енергия
  • те не идват от друга планета, поне не от такова място каквото ние си го представяме, а от етерна планета, която взаимодейства с нашата, но ние не сме способни да я възприемем визуално
  • телата и корабите на посетителите автоматично се материализират при взаимодействието си с вибрационната честота на плътната материя
  • те могат да се върнат в етера, когато пожелаят и да станат невидими за нас без да оставят никакви следи

Това е само един малък откъс от многото разкрити документи, които описват в детайли посещенията на същества от други светове.

И все пак много неща остават загадка. Въпреки многото детайли, разкритите документи поставят и много въпроси.

Доктор Едгар Мичъл, астронавт от Аполо 14 твърди:

‘Да, има открит катастрофирал космически кораб, в който бяха намерени тела на извънземни същества. Не сме сами във Вселената, те идват тук от много много години!’