Учен на смъртно легло прави шокиращи признания!

Малко преди Бойд Бушман да почине, той говори открито пред камера за личните му преживявания в така известната Зона 51, за НЛО, извънземни и технологии, преодоляващи гравитацията. Кариерата на Бойд е с продължителност от над 40 години, награждаван е за редица патенти по време на работата му с военните на САЩ.

НЛО и извънземни

Публикуван е запис на Бойд Бушман, в който той разказва за работата си във военната секретна база на САЩ – Зона 51. В секретната база, учените работели върху извънземни технологии, като са опитвали да ги адаптират за употреба от хора, в частност военните. Според Бойд, редица тела на извънземни са изучавани и анализирани в пределите на секретната база. Във видеото заснето малко преди смъртта на Бойд, той показва снимки на извънземни, които според него се складират в специализирани камери.

Зона 51

Въпреки че някои факти от биографията на Бушман са доста съмнителни, според английския таблоид ‘Метро’, Бойд е водещ учен, работещ за военновъздушната корпорация ‘Локхед Мартин’ и е награждаван многократно за различни открития и секретни нововъведения.

‘Колкото до извънземните кораби, имахме хора, които работеха по 24 часа в денонощието, изучавайки извънземни технологии. Опитвахме се да разберем какво е нужно да се направи, за да заработят отново’ – твърди Бойд.

В признанията си, Бойд показва снимки на хуманоидни същества, за които твърди, че са извънземни. Според него, два вида извънземни са изучавани в Зона 51, а трети вид работи заедно с хората.

Зона 51 е секретна база в щата Невада, която се финансира от американското правителство. Известен факт е, че много учени твърдят, че в секретното съоръжение от много години се изследват и развиват нови технологии на базата на извънземни такива.

извънземни технологии

Според Бушман, извънземните технологии са изключително развити, много години пред земните, като тези същества могат да пътуват със скорост много по-висока от тази на светлината. Повечето от тях идвали от планета, намираща се на 68 светлинни години разстояние от Земята. Бойд твърди, че извънземните, които работят заедно с хората в Зона 51, са с височина от около 1.5 метра, физиологично силно наподобяващи хора, но с много по-голяма продължителност на живота и имат способността да комуникират телепатично.

Бойд допълва, че в Зона 51 работят учени от Русия, Китай и САЩ, като основната им цел е разбиране и прилагане на анти-гравитационната технология.

Наскоро, Чарлз Болдън, администратор в НАСА, потвърди съществуването на Зона 51, но отрече категорично там да има каквото и да било извънземно присъствие – ‘Да, Зона 51 съществува, но това е обикновена изследователска база. Няма нищо извънземно или свръхестествено там’.


Видео: YouTube channel ‘Michael Thomas’