3 знака, че сме срещали даден човек и в предишния си живот!

Нашите души живеят вечно. Те съществуват отвъд времето и пространството, и имат способността да взаимодействат по между си.

Въпреки че не помним кои сме били в предишния си живот и какво сме преживели, душата може да съхранява информация дълбоко в нашето съзнание.

Както вече споменахме, повечето от нас нямат спомени от предишните си животи, но все пак има и изключения. Във времето са документирани десетки истории на хора, дори и на малки деца, които могат да опишат къща или определено място в детайли, без дори да са го посещавали някога! Това показва, че тези хора имат някакви спомени от предишните си животи.

джобни часовници

Въпреки че голяма част от тези спомени са дълбоко скрити някои места, ситуации или дори хора могат да ги ‘изкарат на повърхността’.

И така, ако забележите някои от следните 3 знака при срещата си с даден човек, може би го познавате от много по-отдавна отколкото си мислите:

  • Усещането за незабавна връзка с човека – това чувство би могло да бъде малко объркващо в първия момент, когато бъде изпитано при среща с непознат. Неочаквано усещате дълбока и силна привързаност към този човек, сякаш винаги сте се познавали. Напълно възможно е този ‘непознат’, в миналото, да е бил ваш роднина, близък приятел или дори любим. Разбира се, напълно възможна е и противоположната реакция, при която да изпитате силна тъга или дори гняв. Това може да се тълкува като неразбирателство във взаимоотношенията ви. И по някакъв начин тази ‘нова среща’ в сегашния живот да е възможност за поправяне на грешките от предишния.

  • Телепатична връзка – важно е да отбележим, че тук не става въпрос за способността да четем мислите на отсрещния човек. А по-скоро за всички онези ситуации, в които много от нас вероятно са попадали поне веднъж – да мислите за нещо конкретно и човекът отсреща да го каже в същия момент или да мислите за определен човек и той да ви се обади по телефона, например. Тази връзка, макар и трудна за обяснение, е факт.

  • Имате усещането че сте виждали ‘тези очи’ и преди – изглеждат ви толкова познати, сякаш сте ги виждали стотици пъти, а всъщност току що се запознавате с човека, поне в този живот. Казват, че очите са прозорци към душата, както и че единствено те остават непроменени, колкото и живота да имаме.

Животът ни не е ‘празна книга’, в която да пишем, защото душата ни носи информация от предишните животи. Всички ние имаме някакви неразрешени проблеми или дори лоша карма, следващи ни от миналото. И ако все още си мислите, че животът е низ от добро и зло без някаква причина за това, вероятно грешите. По-скоро, това са наказания или успехи за делата ни от предишните животи.