12 знака, че сте поели по правилния път – първа част

Всички ние взимаме решения, които по един или друг начин предначертават пътя ни. Изборите, които правим и хората, с които всекидневно общуваме, влияят върху курса на живота ни. Някои решения правят живота ни по-лесен, но има и такива, които го усложняват многократно!

влюбена двойка

Има пътища, по които съзнателно ‘тръгваме’, но има и такива, които се появяват ненадейно и променят из основи ‘картата на живота ни’. Някои пътища вероятно биха били по-подходящи за нас от други, но е важно да знаем, че няма грешен път. Защото в крайна сметка опитът, който придобиваме е безценен и ни прави по-силни и по-мъдри. Така че дори сега да преживявате труден период, не забравяйте, че придобивате ценен опит, който ще ви е от полза в бъдеще!

Всички пътища водят към ‘правилния път’, а ето ги и 12-те знака, които показват, че вече сте поели по него:

  • Просто го знаете – не може да го опишете с думи, но го усещате. Вселената ви казва, че нещата, които вършите са правилните и, че живеете живота, за който сте призвани. Чувството е страхотно, защото умът и тялото ви са в баланс. Усещате и знаете, че животът ви е изпълнен със смисъл.

  • Винаги се учите – това, че се движите по правилния път не означава, че животът ви ще бъде лесен отсега нататък. Вселената ще продължава да ви изпраща трудности и предизвикателства, с които да се справяте, разбира се само с такива, с които ще можете да се справяте. И не забравяйте, че ‘Каквото не ни убива, ни прави по-силни!’

  • Чувствате се добре подготвени да се справяте с предизвикателствата на живота – да сте на правилния път означава, че имате главна цел, върху която сте се съсредоточили. Винаги успявате да погледнете към ‘голямата картина’, когато усещате, че малко или много детайлите по пътя ви разсейват и така винаги си припомняте, което всъщност има значение.

  • Започвате да усещате вътрешната си сила – когато сте свързани с Вселената, започвате да осъзнавате силата си. Не забравяйте, че посредством изборите, които правите, влияете върху живота и щастието си!

  • Изпълнени сте с благодарност и хармония – когато се почувствате в хармония със самия себе си, тогава ще започнете да виждате красотата във всичко около вас. Изведнъж забелязвате красотата на цветята в градинката, която преди сте подминавали десетки пъти, наслаждавате се на спокойствието докато сте на разходка в планината или просто се усмихвате на непознат …към втора част