12 знака, че сте поели по правилния път – втора част

 • Повишавате нивото си на себеопознаване – отворени сте да се развивате и учите нови неща. Това ви прави по-добър човек, който ще бъде способен да взима правилните решения в бъдеще.

 • Вярвате в чудеса – когато сте свързан с Вселената започвате да виждате чудесата около себе си. Всички онези странни съвпадения, които сте виждали преди, сега знаете, че не са били никак случайни. Когато съзнанието ви е отворено за чудеса, започвате да виждате знаците, които Вселената ви изпраща!

  момиче върви сред нива

 • Показвате истинската си същност – да се намирате на правилния път означава да бъдете самия себе си. Вече нямате нужда от одобрението на околните. Обичате се такива каквито сте и ако другите не го приемат – това е техен проблем.

 • Освободили сте се от вината и срама – когато сте поели във вярната посока се чувствате изпълнени с позитивна енергия. Вече не съжалявате за минали действия защото знаете, че всичко в този живот се случва с причина!

 • Срещате сродни души – животът ви събира със сродните ви души с причина! Те са изпратени от Вселената, за да ви научат на важен урок или да ви помогнат успешно да преминете през дадено изпитание. И когато тези хора са ‘изпълнили задачата си’, животът ви разделя, но това не е непременно лошо, защото на тяхно място идват нови ‘сродни души’ с нови уроци, които да научите!

 • Отказвате да правите компромиси със себе си – когато сте поели по правилния път, вие се обичате такива каквито сте. Това също означава, че уважавате себе си и своите решения. Така например, не приемате някого или нещо само, за да угодите на отсрещния човек.

 • Вярвате в нещо наистина ГОЛЯМО – поелият по верния път човек държи очите си отворени за нещо велико и голямо, което му предстои. Защото той вярва, че съществува на тази земя с определена мисия.

  човек и небе

Когато сте поели във вярната посока, изпитвате щастие, безгрижие и светлина. Важно е да останете фокусирани върху истински важните неща, защото е много лесно да излезете от правилния път. Най-важното нещо е съзнанието ви да бъде отворено към предизвикателствата на живота, да не спирате да се учите и развивате като личност! …обратно към първа част