Открит е скелет на извънземно на Марс!?

Според уфолози и много самопровъзгласили се ловци на извънземни снимката доказва, че в миналото е имало живот на Червената планета както и, че ‘малките зелени човечета’ не са просто мит. Покритите с прах кости, които изглежда са едва няколко сантиметра не приличат на скалите, намиращи се около тях. Според експерти миниатюрният торс и двете малки ръчички са ясно видими на снимката, направена от роувъра на НАСА – Кюриосити (Curiosity).

открит миниатюрен скелет

Според уфолога Джефри Притчет:

Снимката несъмнено показва останките на създание, но е трудно да се предположи как е изглеждало, тъй като намереният скелет не е цял, а и в долната част на снимката се виждат още останки’.

На този етап НАСА отказва каквито и да било коментари свързани с тази снимка и скелета, който се вижда на нея.

малък скелет на извънземно

Елън Стофън, учен в НАСА вярва, че човечеството ще намери доказателства за живот извън Земята в рамките на десетилетие.

Може ли наистина да допуснем възможността в миналото на Марс да е имало живот? Според проучвания от края на 2016 година, в древността Червената планета е приличала изключително много на Земята – имало е океани и най-вероятно растителност, покриваща повърхността ѝ.

скелет на МарсСнимки: www.ancient-code.com

‘Тайнствените снимки като тази не са нищо ново, защото сме виждали десетки подобни, откакто роувърът на НАСА стъпи на Марс. Виждали сме предмети, наподобяващи статуи, колела, дискове, кости, каски и много, много други!’ – допълва Притчет.