Уфолозите: Открит е скелет на извънземно на Марс!

Според уфолози и много самопровъзгласили се ‘ловци на извънземни’ снимката доказва, че в миналото е имало живот на червената планета както и, че ‘малките зелени човечета’ не са просто мит. Покритите с прах кости, които изглежда са едва няколко сантиметра не приличат на скалите намиращи се около тях. Според уфолозите миниатюрният торс и двете малки ръчички са ясно видими на снимката направена от роувъра на НАСА – ‘Curiosity’.

открит миниатюрен скелетСнимкa: www.ancient-code.com

Според уфолога Джефри Притчет: ‘Снимката несъмнено показва останките на създание, но е трудно да се предположи как е изглеждало, т.к. намереният скелет не е цял, а и в долната част на снимката се виждат още останки.’ На този етап НАСА отказва каквито и да е било коментари свързани с тази снимка и скелета, който се вижда на нея.

малък скелет на извънземноСнимкa: www.ancient-code.com

Елън Стофън, учен в НАСА вярвя, че човечеството ще намери индикации за живот извън Земята в рамките на десетилетие. Според нея ще имаме неопровержими доказателства, че не сме сами във Вселената в рамките на следващите 20-30 години.

Може ли наистина да допуснем възможността в миналото на Марс да е имало живот? Според наскоро направени проучвания, в миналото червената планета е приличала изключително много на Земята – имало е океани и най-вероятно растителност покриваща повърхността ѝ.

скелет на МарсСнимкa: www.ancient-code.com

Тайнствените снимки като тази не са нищо ново, т.к. сме виждали десетки от тях откакто роувърът на НАСА стъпи на Марс. Виждали сме предмети наподобяващи статуи, колела, дискове, кости, каски и много, много други, които според мнозина са доказателство, че в миналото цивилизацията на Марс е процъфтявала.