Немски учен с шокиращи твърдения за Бермудския триъгълник!

Според немски учен, изследващ океаните под водите на Бермудския триъгълник лежи необикновена технология, чийто произход най-вероятно не е земен.

Също познат като ‘Дяволския триъгълник’, Бермудският триъгълник се разпростира в регион в западната част на Северния Атлантически океан, като крайните му точки лежат в Бермуда, Флорида и Пуерто Рико. Всяка една от страните на триъгълника е по около 1500 километра. Според морските сили на САЩ триъгълникът е нищо повече от измислица и не присъства в техните карти.

Бермудски триъгълник

Този мистериозен регион прелива от невероятни истории и слухове за свръхестествени феномени и присъствие от други светове. Възможно ли е този мисловен триъгълник да е доказателство за извънземна активност на Земята? Едно нещо е сигурно, през вековете Бермудският триъгълник е обвиняван за изчезването на стотици кораби и самолети и за загубата на още толкова човешки животи.

изчезнали кораби в Бермудския триъгълникСнимка: secondlife.com

Според изследователите заели се със задачата да разгадаят мистериите на това място, на дъното на океана лежат две огромни пирамиди, направени от материал, наподобяващ стъкло. Технологията открита под водите е мистерия за модерната наука. Феноменалните структури, открити на дълбочина от 2000 метра са идентифицирани от доктор Маиер, немски изследовател. Той и екипът му използвали сонарна апаратура с цел да сканират океанското дъно.

Доктор Маиер вярва, че откритието на мистериозните пирамиди на дъното под Бермудския триъгълник е ключа към разгадаването на изчезналите плавателни съдове през годините.

технология на дъното на океанаСнимка: static5.businessinsider.com

Въпреки гръмките изказвания, немският учен знае, че в момента не разполагаме с достатъчно напреднала технология, за да можем обстойно да изследваме откритието, лежащо на 2 километра под вълните.

Американски учени твърдят, че въпросните структури са открити още преди 20 години, но технологията тогава не позволявала по обстойни изследвания. Тогава учените заключили, че структурите са плоски и направени от някакъв вид кристал. Така наречените пирамиди, които за съжаление все още никой не е успял да заснеме, според последни измервания са около 3 пъти по-големи от Великата пирамида в Гиза!

кристални пирамиди на дъното на океана

Днес, истината за съществуването или не съществуването на подобни структури във водите на Бермудския триъгълник ‘се държи’ от военни и правителствени организации, които усилено избягват да дават информация по въпроса. По задълбочено изследване не може да бъде проведено, тъй като този район е под юрисдикцията на американската армия. Това разбира се е теория, която е зародена от тези, които вярват, че на това място има нещо свръхестествено.

Въпреки че информацията за двете колосални пирамиди на дъното на океана звучи като зародена в Холивуд, има много хора, които искрено вярват, че Бермудският триъгълник е зона изградена от аномалии. За съжаление всяка една такава информация се гледа със съмнение, поради многото фалшиви новини в миналото за този район. Никой не може да обвинява скептиците, тъй като не веднъж се е твърдяло, че загадката на Бермудския триъгълник е разгадана.

мистерия в Бермудския триъгълникСнимка: www.ancient-code.com

По същия начин и ние не можем със сигурност да отхвърлим или приемем информацията дадена от немския учен Маиер. Интересен факт е, че след публичното оповестяване на откритието, цялата апаратура и изследвания били конфискувани от американската армия. Това от своя страна повдига още въпроси.

Единственото нещо, което можем да кажем със сигурност е, че Бермудският триъгълник има дълга история изпълнена с мистерии, които все още никой не е успял да обясни.