Мъж губи скъп спомен за съпругата си, но 5 години по-късно…

През 2009 година 70-годишният Питър Белело и съпругата му Грейс направили нещо наистина интересно – всеки от тях се подписал на банкнота от един долар и прибрали банкнотите в портфейлите си като символ на тяхната безкрайна любов един към друг. Година по-късно се случило нещо неприятно – Питър случайно похарчил еднодоларовата банкнота с подписа на съпругата си, купувайки си борито. Най-вероятно това борито е било вкусно, но дали си е струвало загубата на символа на тяхната неумираща любов?

талисман

Малко след това истинска трагедия застигнала възрастната двойка. Открили рак на Грейс и малко след това тя починала.

През 2015 година, Питър завел внучката си на обяд в местен ресторант за бързо хранене. След като ѝ дал 10 долара, за да плати сметката на касата, тя се върнала с нещо наистина интересно – ресто от 3 долара. В момента, в който тя подала банкнотите на Питър, нещо веднага приковало вниманието му – подписът на Грейс върху едната банкнота от един долар. Питър бил стъписан, не можел да повярва на очите си.

истинска случайностСнимки: www.cracked.com

5 години след като по невнимание похарчил тази така скъпа за него банкнота, Питър отново се сдобил с нея, означаваща толкова много за него. Емоцията надделяла и със сълзи на очи той се заклел никога повече да не се разделя с банкнотата!