Военноморски офицер говори за Антарктида, изумително!

Напоследък, често започна да се говори за това, което се случва около и на Антарктида. Неотдавна се появи видео на офицер от военноморските сили, който споделя какво се случва там.

От много години се говори, че Антарктида е доста сериозно пазено място, едно от най-добре охраняваните места на Земята, и много учени и писатели говорят за много неща, скрити под ледовете на Антарктида, скрити и от обществото.

ледовете на Антарктида

Ако това е вярно, офицерът от видеото изказва някои доста невероятни твърдения, включително и, че е видял огромен отвор в леда, в забранена за полети зона, пресичайки я с полет превозващ специално медицинско оборудване на борда.

Войникът разказва какво точно си спомня: ‘Самолетът превозваше и група учени, които бяха предупредени, никога да не споменават това, което са видели’, като добавя, че учените изглеждали наистина уплашени. Когато се завърнали в Мак Мърдо, оборудването, което пренасяли било изолирано веднага, а самите учени били извозени до Нова Зеландия със специален за случая самолет. Офицерът разказва в детайли за това, което видял и преживял там. Това е една от най-провокативните истории за случващото се на Антарктида.

Изгледайте видеото и сами преценете дали има нещо вярно в думите на офицера от военноморските сили, за това, което се случва на Антарктида. Дали това просто е един свят на ледени пустини, или е параван за нещо много по-голямо?!


Видео: YouTube channel ‘Unexplained Mysteries’