Военноморски офицер говори за Антарктида, изумително!
Напоследък, доста често започна да се говори за това, което се случва около и на Антарктида. Скоро се появи видео на офицер от военноморските сили, който говори за всичко, което се случва там.

От много години се говори, че Антарктида е доста сериозно пазено място, едно от най-добре охраняваните места на Земята, и много учени и писатели говорят за много неща, скрити под ледовете на Антарктида, скрити и от обществото.

ледовете на Антарктида

Ако това е вярно, офицерът от видеото изказва някои доста невероятни твърдения, включително и, че е видял огромен отвор в леда, в забранена за полети зона, пресичайки я с полет превозващ специално медицинско оборудване на борда.

Войникът разказва какво точно си спомня: “Самолетът превозваше и група учени, които бяха предупредени, никога да не споменават това, което са видели”, като добавя, че учените изглеждали наистина уплашени. Когато се завърнали в Мак Мърдо, оборудването, което пренасяли било изолирано веднага, а самите учени били извозени до Нова Зеландия със специален за случая самолет. Офицерът разказва в детайли за това, което е видял и преживял там. Това е една от най-провокативните истории за това, което се случва на Антарктида.Изгледайте видеото и сами преценете дали има нещо вярно в думите на офицерът от морските сили, за това, което се случва на Антарктида. Дали това просто е един свят на ледени пустини, или е параван за нещо много по-голямо!

Видео: youtube channel “Unexplained Mysteries”