Мистериозен ‘обелиск’ на обратната страна на пирамидите в Гиза

Тези загадъчни обекти са нещо, за което вероятно малко хора знаят. През 2017 година бяха намерени структури, около които се повдигнаха много въпроси. Откритието е направено благодарение на приложението Google Earth, софтуер, който в последните години се е превърнал в полезен инструмент за търсене на мистериозни обекти по цялото земно кълбо.

Може ли да се каже, че въпросните структури наподобяват кули? Дали са естествени образувания на дъното на океана? Ако е така, то те са огромни! Според редица учени, сред които и уфолози, малко вероятно е те да са естествени, поради специфичната си форма и размери.

обелиск

Има много възможности за това какво точно представляват тези структури!

Дали това не са входове към подземен свят? Според поддръжници на теориите за древните астронавти, Земята е куха. Съгласно научни изследвания Земята не е изцяло плътна, а има подземни кухини с огромни размери между отделните пластове.

Гледайки въпросните ‘обелиски’ се питаме, дали има вероятност тези локации да маркират вход към кухина под океанското дъно? Някои предполагат, че има няколко такива входа, разпръснати по цялата Земя. Според хората, които са виждали тези места посредством Google Earth, ‘обелиските’ са обекти, които повдигат много въпроси без логични обяснения.

мистериозен обелиск

Възможно ли е теорията за Кухата Земя да съдържа частица истина?

Смята се, че много места по Земята, като древните пирамиди, мегалитни структури и обелиски, са енергийно активни обекти поради специфичните си кристални структури и местоположение. Кристалите могат да абсорбират енергия от различни източници, включително от Слънцето и енергийното поле на Земята, като са способни да пренасят тази енергия от едно място на друго. Според някои учени, взаимодействието между въпросните обекти зависи от наклона на земната ос във всеки един момент от годината. В зависимост от наклона се разпределя енергия между определени обекти, като в даден момент едни са трансмитери, а други абсорбатори на енергия. Някои уфолози са на мнение, че всички тези обекти са свързани помежду си, както са свързани и с различни необясними феномени и с гравитационното и енергийно поле на Земята.

Запознати ли сте с идеите на Тесла за свободна енергия и пренасянето ѝ на огромни разстояния по Земята? Според редица изследователи и уфолози древни цивилизации като египетската и шумерската били способни да улавят и използват земната енергия. Чрез изследванията и проучванията си Тесла достигнал до извода, че това не е просто някаква налудничава идея, но за съжаление, днес имаме много малко сведения за работата на този велик учен.

мистериозен обелиск до пирамидите в Гиза

Теориите за подводни структури и НЛО са много популярни през последните години и има безброй твърдения за такива под водата. Редица учени са на мнение, че съществува връзка между древните монументи, разпръснати по цялата Земя и тези, намиращи се на дъното на океана.

Нека си припомним, че до момента учените са изследвали по-малко от 5 процента от океанското дъно, което от своя страна покрива 70 процента от планетата ни. Представете си още колко много мистерии са скрити под водата! Откриването на въпросните ‘обелиски’ е една малка част от това, което лежи на дъното.

Интересно е, че около тези мистериозни структури няма нищо друго, което да прилича на тях и е трудно да се повярва, че това са образувания дело на майката природа.


Видео: YouTube channel ‘MrGreyface’