Космическа совалка на НАСА била посетена от неочаквани гости!

„Странен триъгълен апарат, заобиколен от някакво поле, застана точно зад входните люкове на совалката, докато съществото беше при астронавтите. Беше високо около 2,50 или 2,70 метра. Беше хуманоидно същество, с две ръце, два крака и глава, която отговаряше на размерите му. Шлемът му не беше толкова голям колкото нашите.“

извънземни посетители

Милиони хора по света се чудят дали планетата ни е посещавана от същества от други светове. Докато някои остават консервативни, когато се заговори за извънземни, то много други са убедени, че не само сме били посещавани, а че дори сме посещавани от различни раси и то от хилядолетия насам.

Тази така наречена ‘нова вяра’ доведе до промяна в научните среди, като много видни учени вече допускат, че може би не сме сами във вселената.

Интересно е, че промяната в научните среди доведе до обществени признания на видни астронавти, гласящи, че извънземен живот съществува.

„През последните 50 години все повече и повече доказателства сочат, че условията за поддържане на живот не са нещо изключително рядко и уникално, а точно обратното. Вероятността някъде другаде из вселената да се е зародил живот и то интелигентен е напълно възможна. Ако се замислите, в галактиката сигурно има трилиони планети. Това са много възможности за развитие на живот. Знаем, че повечето звезди имат планети, но каква част от тях са способни да поддържат живот.“ – Дан Шостак

Трябва да се спомене, че много други хора, включително астрономи, изследователи, астронавти, официални лица от правителства говорят открито за това, че не сме сами във Вселената. Без значение колко скептично настроени сме, просто е немислимо да сме единствени.

Роско Хиленкотер, бивш директор в ЦРУ твърди: „Зад сцената, много високо поставени офицери от военно въздушните сили силно се притесняват от НЛО феномените. Но пред медиите се твърди, че тези феномени са измислица.“

извънземни в космоса

Но нека се върнем на темата!

Кларк Макклеланд е бивш изследовател работел за космическата програма на САЩ. Той лично е потвърдил, че е видял 2,70 метрово извънземно на монитора си, докато си е изпълнявал задълженията в контрола по изстрелванията към космическия център Кенеди.

Според Макклеланд съществото е стояло изправено в товарното помещение на совалката, докато по някакъв начин е общувало с двамата астронавти на борда. Макклеланд също твърди, че е видял космическия им апарат да следва совалката.

На личния си уебсайт Макклеланд твърди:

„Как комуникират? Нямам никаква представа. Движеше си ръцете доста. Все едно даваше инструкции. Не чувах никаква вербална комуникация. Шлемът му не беше толкова голям колкото на двамата астронавти. Имаше може би малко комуникационно устройство, прикрепено към дясната част на шлема. Не видях бутилки за кислород. Имаше бял колан. Не се виждаше нищо, което да прилича на оръжие. Въпросната среща продължи една минута и седем секунди.“

извънземни в совалка на наса

Но дали Макклеланд е работил наистина за НАСА? Отговорът е Да!

В личния му уебсайт и в много други медии свързани с НАСА има информация, че той наистина е работил за агенцията. На някои от снимките го виждаме с Джуди Ресник, една от малкото жени астронавти. На друга снимка го има с униформа на НАСА, очевидно изпълняващ задълженията си.

Въпреки че Макклеланд е на много снимки заедно с астронавти от НАСА, няма начин да потвърдим, че той е бил на служба там. Според него, американското правителство изтрило всичката информация за него от файловете на НАСА, след като говорил открито за срещата на астронавтите с извънземния посетител.

Всъщност дали вярваме на думите на Маклеланд не от такова значени, тъй като той не е единственият учен, високо поставен военен или правителствен служител, който говори открито за съществуването на извънземни същества. Ето някои от най-значимите изказвания през годините:

„Да, имаше катастрофирал кораб, открихме и тела… Ние не сме сами и те идват от много много дълго време.“

„Имах късмета да се уверя със собствените си очи, че сме посещавани от извънземни цивилизации, НЛО феноменът е реален, въпреки че се прикрива умело от правителствата.“