КГБ открива ‘древен астронавт’ в гробница в Египет!

На вашето внимание представяме видео, заснето по време на секретна мисия наречена ИСИС, чиято основна цел била покриването на останките на ‘древен астронавт’.

Докато много хора твърдят, че доказателства има навсякъде около нас, милиони други остават скептични, когато се заговори за извънземни и извънземни технологии.

Съществува ли напреднала цивилизация някъде в космическото пространство, посещавани ли сме от извънземни форми на живот – това са теми, разгорещили много дебати в научните среди през последните 20 години.

Въпросното видео, за което няма много информация, ако бъде доказана автентичността му, би направило катастрофата на НЛО в Розуел през 1947 година като поредната незначителна история.


Видео: YouTube channel ‘George aetos’

Днес милиони хора по света са убедени, че в древността хората са били посещавани от извънземни същества. Въпросните посетители били възприети от древните хора като богове, а те всъщност били по-напреднали технологично същества.

Видеото, за което мнозина твърдят, че е поредната измама, показва в детайли топ секретна мисия, в която няколко египтолога, учени от Съветския съюз, изследователи и военни откриват извънземни останки на възраст от хиляди години.

Има сведения, че видеото е предоставено от анонимен източник, който от своя страна се сдобил със записа от архиви на КГБ.

Във видеото се вижда как съветски военни отварят древен египетски саркофаг, намиращ се в гробница някъде из платото Гиза. В саркофага откриват останките на извънземно същество, а до него останки от непозната технология.

извънземна мумия

Според докладите, съществото е с височина около два метра, а възрастта на останките е определена на 13 000 години.

Напред във видеото се вижда как военните навлизат в гробницата без предпазна екипировка, но когато отварят саркофага от него излиза облак пара. В първия момент се отдръпват настрана, но после се връщат с предпазни маски.

Скептично настроените хора, които са гледали видеото са на мнение, че няма как да се определи дали то е фалшификат или не, къде е открита и каква точно е тази мумия.

Въпреки това, телевизия Sci-Fi твърди, че са предоставили записа на експерти, които са потвърдили автентичността му. В документално предаване се казва, че военни с висок чин потвърждават историята, като открито говорят, че намерената мумия е на същество, което не е със земен произход.

Въпреки че не може със сигурност да се твърди, че заснетото е реално, има много древни египетски текстове, които описват посетители слезли от небесата.

Древен египетски ръкопис описва как хората са станали свидетели на НЛО слязло от небесата около 15-ти века преди Новата ера, по времето на фараон Тутмос III:

‘…те бяха по-многобройни от всичко виждано досега. Бяха по-ярки от Слънцето. Огнените дискове излъчваха мощ, каквато не бихме могли и да си представим…’

Ръкописът Тули е сочен от мнозина, като най-яркото доказателство, че Древен Египет бил посещаван от извънземни същества. Преведен е от принц Борис Ракевилц (италиански автор и египтолог), който твърди, че това е част от аналите на фараон Тутмос III. Най-странната и загадъчна част от текста е тази, в която са описани огнените дискове, реещи се в небето на Древен Египет.

Дали можем да се доверим на заснетото видео в мистериозната гробница, или това е поредния опит за привличане на внимание – засега имаме повече въпроси, отколкото отговори!