Извънземни работят наравно с учените в Зона 51!

Бил Юхаус, 71 годишен човек, който твърди, че е бил инженер в секретната база Зона 51, разкрива, че е работил заедно със ‘сиви’ извънземни в лабораториите разположени под повърхността. Бил твърди, че е работил с извънземно на име ‘Джей-Род’, което му помогнало да разбере управлението на извънземните кораби и антигравитационната технология. Самият Бил почива през 2009 година.

извънземни в зона 51

През годините много хора излизат с информация за секретните програми и проекти на военните на Съединените щати, като голяма част от твърденията се препокриват.

На вашето внимание ще представим няколко от тях:

  • Съществува огромен подземен комплекс от лаборатории и свързани помещения под повърхността в Зона 51. Въпросните съоръжения са съставени предимно от високо технологични лаборатории, инженерни работилници и ‘осигурителни’ помещения за извънземни същества.
  • Целият комплекс в района е построен към края на управлението на президента Труман.
  • Съществуват много различни раси извънземни, които са посещавали Земята
  • Расата на ‘Сивите’ се разделя на три подвида – високи Сиви, ниски Сиви и средни, които са с приблизителен ръст на човешкия. Има сведения, че в базата, наравно с хората работят и представители на ниските ‘Сиви’.
  • Съществува раса наречена ‘Нордик’, която е човекоподобна, но с значително по-голяма глава и големи черни очи.
  • Много хора твърдящи, че имат връзка с Зона 51 споменават и раса извънземни наподобяваща така наречените ‘Рептили’.
  • Всяка една от горе споменатите раси е с хиляди години технологично по-развита от хората. Погледнато от галактическа гледна точка, човешката раса е като новородено.
  • По време на управлението на Айзенхауър е сключено споразумение между хората и ‘Сивите’. Хората получават извънземни технологии, които ревностно се крият от обществото, а в замяна пришълците могат да използват хора за провеждане на проучвания и експерименти. Расата на ‘Сивите’ е към своя заник и се опитват да създадат хибрид, който би устоял на теста на времето.

Дали тези твърдения съдържат частица истина или са плод на нечие въображение, това трябва всеки сам да прецени!


Видео източник: youtube channel FunEmoBoi