Извънземни работят наравно с учените в Зона 51!

Бил Юхаус, 71-годишен мъж, който твърди, че бил инженер в секретната база Зона 51, разкрива, че е работил заедно със сиви извънземни в лабораториите, разположени под повърхността. Бил твърди, че е работил с извънземно на име Джей-Род, което му помогнало да разбере управлението на извънземните кораби и антигравитационната технология. Самият Юхаус умира през 2009 година.

извънземни в Зона 51

През годините много хора излизат с информация за секретните програми и проекти на военните на САЩ, като голяма част от твърденията се припокриват.

На вашето внимание ще представим няколко от тях:

  • Съществува огромен подземен комплекс от лаборатории и свързани помещения под повърхността в Зона 51. Въпросните съоръжения са съставени предимно от високо технологични лаборатории, инженерни работилници и ‘осигурителни помещения’ за извънземни същества.
  • Целият комплекс в района е построен към края на управлението на президента Труман.
  • Съществуват много различни раси извънземни, които са посещавали Земята.
  • Расата на сивите се разделя на два подвида – големи сиви и малки сиви. Има сведения, че в базата, наравно с хората работят и представители на малките сиви.
  • Съществува раса наречена нордик, която е човекоподобна, но с значително по-голяма глава и големи черни очи.
  • Много хора твърдящи, че имат връзка със Зона 51 споменават и раса извънземни наподобяваща така наречените рептили.
  • Всяка една от гореспоменатите раси е с хиляди години технологично по-развита от хората. Погледнато от галактическа гледна точка, човешката раса е като новородено.
  • По време на управлението на Айзенхауър е сключено споразумение между хората и сивите. Хората получават извънземни технологии, които ревностно се крият от обществото, а в замяна пришълците могат да използват хора за провеждане на проучвания и експерименти. Расата на сивите е към своя заник и се опитват да създадат хибрид, който би устоял на теста на времето.

Дали тези твърдения съдържат частица истина или са плод на нечие въображение, това трябва всеки сам да прецени!


Видео: YouTube channel ‘FunEmoBoi’