Любопитно четиво за всички приятели на Аз Знам!

Здравейте знаещи приятели!
През последните няколко дни се случиха важни промени, които засегнаха всички нас като потребители на Facebook и повдигнаха 2 въпроса:

Защо вече не се виждат публикации от страниците, които сме ‘харесали’ / ‘последвали’?
Може би вече знаете, че Facebook промени алгоритъма, който определя какви публикации да виждаме в секция ‘новини’ и в каква последователност те да бъдат представяни. От социалната медия са решили да дадат приоритет на публикациите от семейството и приятелите, в което няма нищо лошо, разбира се! 🙂 За съжаление публикациите от всички страници, които сте ‘харесали’ или ‘последвали’ ще достигат много по-рядко до вас.

Как може това да бъде променено?
Добрата новина е, че само с 2 клика може да се абонирате за всяка страница, от която искате да виждате публикации и в бъдеще! За целта натиснете върху Последвано (Following), а след това на Вижте преди всички (See First). Това е.

На следващите снимки може да видите как става това:

Мобилна версияснимка на фейсбук

Десктоп версияфейсбук

Тук е момента да благодарим за вниманието и интереса, с които следите публикациите в нашата страница. Само за няколко месеца се превърнахме в една малка армия от знаещи! Всекидневно полагаме усилия да подбираме статии, от които бихте могли да научите нещо ново и интересно. Разбира се и ние допускаме грешки, но се стараем да се учим от тях и да ставаме по-добри! Благодарим ви отново за вниманието и помнете – Знанието е ключ! 🙂