Десет неразгадани мистерии уловени на лента! – видео

Има много неразгадани мистерии по целия свят. Винаги се надяваме, че някой с нужните познания и умения ще успее да ги разгадае. Въпреки това, по-вероятно е изображенията, които ще видите в тази статия да останат загадка.

Инцидента в прохода Дятлов

През 1959 година група от 9 планинари загиват в планината Урал. Снимката е направена от спасителен екип. Според тях, някои от планинарите били разчленени, други загинали от измръзване. На двама от тях били изтръгнати езиците, като на всичките 9 планинари дрехите били силно радиоактивни.

прохода длятов

Жената с кафявото палто

Жената с кафявото палто, или ‘бабушка’, както я нарекли от ФБР, била съвсем близо до Кенеди, когато бил  застрелял. Интересно е, че тя снимала през цялото време и най-вероятно има сведения за това от къде са дошли изстрелите, но ФБР така и никога не я открива.

убийството на кенеди

Пътешественикът във времето

Снимката е направена през 1941 година на откриването на мост Саут Форкс в Канада. На пръв поглед няма нищо необичайно, но ако се вгледаме по-добре, нещо не е наред. Има мъж облечен със съвременни дрехи, слънчеви очила и фотоапарата, който е в ръцете му изглежда изпреварил времето си.

пътуване във времето

Инцидентът при езерото Фалкон

На 20-ти Май 1967 година, Стефан Мичалак бил в горите близо до езерото Фалкон в Канада, когато забелязъл два обекта с формата на светещи пури да кацат близо. По негови думи, вратата на единия от апаратите се отворила и се чули гласове. Малко след това вратата се затворила и апаратите излетели, като му обгорили ризата в областта на корема. В болницата лекарите били изумени от изгарянията по корема на Мичалак.

инцидента при езерото фалкон

Едън Синтрон

Снимка направена на 11-ти Септември на зееща дупка в южната кула показва жена, Едън Синтрон, махайки за помощ. Никой не може да обясни как Едън е оцеляла след сблъсъка на самолета и последвалата го експлозия.

южната кула 11ти септември

Мистериозен палец

Това е снимка на 4 момчета и по някаква причина има една ръка в повече на нея. Можете да видите зад момчето с черната тениска. На кого е тази ръка зад главата на момчето?

мистериозен палец

Черният рицар

Снимката е направена през 1998 година по време на полет на совалка до Международната Космическа Станция. Смята се, че въпросният древен, тъмен обект обикаля Земята от около 13 000 години. Никой не знае как се е озовал там, каква роля играе или кой е започнал да го нарича ‘Черния рицар’.

черният рицар

Древна птица

Това е снимка направена по време на цивилната война в САЩ, като животното, убито от войниците изключително много прилича на птерозавър – вид изчезнал преди милиони години. Много анализатори смятат, че снимката е подправена, но досега никой не е успял да даде неопровержими доказателства за това.

древна птица

Тайнственият Астронавт

Джим Темпълтън направил тази снимка на дъщеря си докато се разхождали през един почивен ден. Докато правел снимката, Джим не забелязал нищо странно около тях, но след като лентата била промита, той видял, че на снимката зад дъщеря му има човек, носещ космически костюм. На по-късен етап дори от Kodak проявили интерес и проверили въпросната снимка и установили, че снимката не е подправена.

мистериозен астронавт

Мадоната със Свети Джованино

Това е може би най-известното изображение, което до сега няма рационално обяснение. Докато фокусът на картината е на преден план, то на заден план нещо се рее в небето. Вижда се обект, който прилича на НЛО реещо се над скалите. Точно под него се вижда човек, който го наблюдава. Какво е искал да изобрази художника остава неразгадана мистерия.

мадоната със свети джованино