Няма случайни съвпадения – всичко се случва с причина!

Мислим си за нещо конкретно и в същия момент то неочаквано се случва. Казваме си: ‘Какво съвпадение!’ и точно тук ние грешим! Всъщност няма случайни съвпадения и събития, има само синхронност.

бял гълъб

Синхронност’ означава, че всичко в този живот се случва с причина – всяка ‘случайност’ или ‘събитие’ ни изпраща послание или важен урок, от който да се поучим. А нашата задача е да го познаем и разберем защото с помощта на този важен урок или послание ние може да сбъднем мечтите си!

Всичко в живота ни е свързано със синхронност – не само хората в него, но и ежедневните ни дейности също. С други думи, всички ние сме част от Вселената, което означава, че сме свързани по между си. Може да се каже, че синхронността е законът за единството между човека и нещата, случващи се в точния момент. Всяко съвпадение ни носи послание. И ако имате усещането, че всичко възможно се обърква, може би трябва да се замислите дали Вселената не се опитва да Ви каже нещо!

Но как работи тази синхронност?

Например, ако се чувстваме готови да срещнем даден човек, събитие или възможност, ние подсъзнателно изпращаме вибрации във Вселената и в отговор получаваме това, за което сме готови. Не срещаме любовта на живота си случайно дори и така да ни изглежда, защото Вселената ще ни я ‘изпрати‘, когато сме готови за нея.

случайностСнимка: www.peacequarters.com

Как да използвате синхронността, за да Ви помогне тя в сбъдването на мечтите?

  • Първото и най-важно условие е да вярвате. Защото ако вярвате, ще изпращате позитивни вибрации във Вселената и е много вероятно и Вселената да Ви отговори със същото.
  • Второто важно условие е силно да желаете въпросното нещо и да бъдете търпеливи, защото нещата сами се случват в най-подходящия за тях момент.

На практика синхронността е като огледало – отразява наобратно! Така, че ако вярвате и знаете какво искате, то ще се случи. Понякога отнема малко повече време затова не проявявайте излишно упорство, за да предизвикате желания резултат – той сам ще дойде, когато му дойде времето. Бъдете наясно с всичко, случващо се около Вас и не пропускайте знаците от Вселената.

Не подценявайте силата на мислите си, защото чрез тях може да предизвикате синхронността да ‘заработи’ срещу Вас. Така например, ако вярвате, че Ви се случват само лоши неща – само такива ще Ви се случват. Това е така, защото се синхронизирате с вътрешната си негативност. Не позволявайте това да се случи. Изпълнете се с позитивни мисли, за да изпращате положителни вибрации във Вселената, а тя от своя страна да Ви отговаря със същото. Само по този начин ще превърнете мечтите си в реалност!