Няма случайни съвпадения – всичко се случва с причина!

Мислим си за нещо конкретно и в същия момент то неочаквано се случва. Казваме си: ‘Какво съвпадение!’ и точно тук грешим! Всъщност няма случайни съвпадения и събития, има само синхронност.

бял гълъб

Синхронност означава, че всичко в този живот се случва с причина – всяка случайност или събитие ни изпраща послание или важен урок, от който да се поучим. А нашата задача е да го познаем и разберем, защото с помощта на този важен урок или послание ние може да сбъднем мечтите си!

Всичко в живота ни е свързано със синхронност – не само хората в него, но и ежедневните ни дейности също. С други думи, всички ние сме част от Вселената, което означава, че сме свързани по между си. Може да се каже, че синхронността е законът за единството между човека и нещата, случващи се в точния момент. Всяко съвпадение ни носи послание. И ако имаме усещането, че всичко възможно се обърква, може би трябва да се замислим дали Вселената не се опитва да ни каже нещо!

Как работи тази синхронност?

Например, ако се чувстваме готови да срещнем даден човек, събитие или възможност, ние подсъзнателно изпращаме вибрации във Вселената и в отговор получаваме това, за което сме готови. Не срещаме любовта на живота си случайно дори и така да ни изглежда, защото Вселената ще ни я ‘изпрати’, когато сме готови за нея.

положителни мислиСнимка: www.peacequarters.com

Как да използвате синхронността, за да ни помогне тя в сбъдването на мечтите?

  • Първото и най-важно условие е да вярваме. Защото ако вярваме, изпращаме позитивни вибрации във Вселената и е много вероятно и тя да ни отговори със същото.
  • Второто важно условие е силно да желаем въпросното нещо и да бъдем търпеливи, защото нещата сами се случват в най-подходящия за тях момент.

На практика синхронността е като огледало – отразява наобратно! Така че ако вярваме и знаем какво искаме, то ще се случи. Понякога отнема малко повече време затова не бива да се проявява излишно упорство, за да се предизвика желания резултат – той сам ще дойде, когато му дойде времето. Трябва да бъдем наясно с всичко, случващо се около нас и да не пропускаме знаците от Вселената.

Не бива да подценяваме силата на мислите си, защото чрез тях може да предизвикаме синхронността да заработи срещу нас самите. Така например, ако вярваме, че ни се случват само лоши неща – само такива ще ни се случват. Това е така, защото се синхронизираме с вътрешната си негативност – нещо, което не бива да допускаме! Изпълвайки се с позитивни мисли, ние изпращаме положителни вибрации във Вселената, а тя от своя страна ни отговаря със същото. Само по този начин ще превърнем мечтите си в реалност!