Служител в Пентагона: Айзенхауър се е срещал 3 пъти с извънземни!

През късните часове на 20-ти февруари 1954 година, докато президентът Айзенхауър бил официално на почивка в Калифорния, 34-ят президент на САЩ всъщност бил на тайна среща с посетители от друг свят във военната база ‘Едуардс’.

извънземниСнимка: www.ancient-code.com

От години се твърди, че различни правителства по света прикриват съществуването на разумен извънземен живот. През годините са наблюдавани хиляди НЛО, които в последствие се слагат под един общ знаменател – глобална конспирация. Въпреки това, всичко може да се промени, ако се намерят солидни доказателства.

Бивш служител в Пентагона твърди, че президентът Айзенхауър е имал три тайни срещи с три различни извънземни раси. Също така твърди, че тези срещи се провели докато официално президентът се водил на почивка.

Според писателя Тимоти Гуд, на срещите станали свидетели много хора:

‘Извънземните са направили формален и неформален контакт с хора по цялата Земя. Мога да ви кажа, че президентът Айзенхауър се е срещал три пъти с представители на извънземни раси във военна база в Ню Мексико’.

договор с извънземни

Известно е, че всъщност Айзенхауър не е криел, че вярва в съществуването на разумен живот извън Земята.

Филип Шнайдер бил геолог и структурен инженер, работещ за правителството на САЩ и е работил заедно с военни инженери по построяването на подземни бази на територията на страната. В интервю Шнайдер споменава, че ‘сивите’ работят заедно с хората.

сиви извънземни

Според думи на Шнайдер, Айзенхауър сключил договор със ‘сивите’, като според подписания документ хората ще получат напреднала технология, а извънземните могат да използват определен брой хора за провеждане на експерименти. Шнайдер допълва, че част от това, което сме получили от извънземните е метал, който е почти неразрушим. Говори се, че по време на пресконференцията проведена през 1995 година, Шнайдер показал парче от въпросния метал.